Coronatest bedrijven | testen voor werkgever & personeel

PCRtest.nl biedt werkgevers en personeel de mogelijkheid zich te laten testen op corona. Onze vele testlocaties maken het mogelijk dat medewerkers van uw organisatie zich bij een testlocatie in de buurt kunnen laten testen. Het laten afnemen van een PCR-test of een corona sneltest geeft werkgevers en werknemers zekerheid en zorgt voor een veilige werkomgeving.

Waarom testen op COVID-19?

Wereldwijd krijgen bedrijven en organisaties te maken met COVID-19. U wilt als werkgever dat uw personeel gezond is en op een veilige manier kan werken. De mogelijkheid voor uw werknemers om zicht te laten testen draagt hieraan bij. PCRtest.nl biedt coronatesten aan middels de RT-PCR test technologie, gevalideerd door het RIVM/RKI en middels een sneltest, een SARS-COV-2-Rapid Antigen test, die binnen 30 minuten uitslag geeft. Door de ruime keuze aan testlocaties kunnen medewerkers snel terecht en ontvangen zij binnen 48-72 uur de testuitslag bij een PCR test en binnen 30 minuten bij een sneltest. Zo kunt u verspreiding van het SARS-CoV-2 virus binnen uw organisatie beperken.

Testen via PCRtest.nl

Testen via PCRtest.nl biedt u als werkgever de volgende voordelen:

  • Betaling op factuur (maandelijkse facturering);
  • Ruime keuze aan testlocaties;
  • Gebruik van test technologie goedgekeurd door het RIVM/RKI;
  • Dienstverlening in overeenstemming met de AVG-wetgeving;
  • Bereikbaarheid voor vragen & advies via telefoon en e-mail.

Coronatest: wanneer?

Middels een RT-PCR-test of een SARS-COV-2-Rapid Antigen test kan er worden gekeken of u en uw werknemer(s) op het moment van testen het SARS-CoV-2 virus bij zich dragen. Dit virus kan een COVID-19 infectie ten gevolge hebben. Leden van uw organisatie kunnen voor een test terecht op één van onze testlocaties, zowel wanneer zij symptomen van COVID-19 vertonen als wanneer ze klachtenvrij zijn. Bij een negatieve testuitslag draagt de testpersoon het virus niet bij zich op het moment van testen. Bij een positieve testuitslag is de testpersoon wel een drager van het virus.

Werkwijze

Wilt u als werkgever graag betalen op factuur? Neemt u dan contact op door een e-mail te sturen naar contact@pcrtest.nl of te bellen naar +31 (0)853031280.

U ontvangt inloggegevens waarmee uw werknemers een afspraak kunnen maken via onze website. Op het aanvraagformulier kan er een keuze worden gemaakt voor het laten afnemen van een test op één van onze testlocaties en een dag. Wij werken met een vrije inloop, wat inhoudt dat er geen afspraak hoeft te worden gemaakt voor een tijdstip. Na afname van de PCR test, worden de resultaten geanalyseerd in een erkend laboratorium. Binnen 48-72 uur is de testuitslag bekend. BIj afname van een corona sneltest is de uitslag 15 tot 30 minuten na afname bekend.

Zakenreizen

Veel landen hebben ervoor gekozen om aanvullende eisen te stellen aan buitenlandse reizigers. Reist u of één van uw personeelsleden naar het buitenland? Dan kan het zijn dat het land van bestemming een bewijs van negatief testresultaat op COVID-19 verplicht stelt. Dit wordt ook wel een Non-Covid-19 verklaring genoemd. Indien u of één van uw werknemers zich via PCRtest.nl laat testen, ontvangt u of uw medewerker bij een negatieve testuitslag automatisch een officieel certificaat. Dit certificaat dient u te laten zien aan het luchtvaartpersoneel op de luchthaven, wanneer hiernaar gevraagd wordt. Ook is het mogelijk om een test te laten afnemen indien u of uw werknemers terugkeren uit een land met verhoogd risico op corona. Houd er rekening mee dat een Non-Covid-19 verklaring enkel kan worden afgegeven na een PCR test en niet na een corona sneltest (SARS-COV-2-Rapid Antigen test).

PCRtest.nl biedt coronatesten aan voor bedrijven en organisaties. Door de veelzijdigheid aan testlocaties, kan personeel snel terecht om zich te laten testen. Houdt u er bij een PCR test rekening mee dat vanaf het moment van afname van de test, het laboratorium 48-72 uur de tijd nodig heeft om het testmateriaal te analyseren.