Vraag uw corona sneltest direct online aan. Met 28+ locaties altijd een locatie bij u in de buurt. U ontvangt de uitslag binnen één uur.

Hoe werkt het?

Background pattern

1. Testdatum

Selecteer de dag waarop u getest wilt worden. Wij werken met vrije inloop, een afspraak maken is niet nodig!

Background pattern

2. Formulier

Vul uw persoonsgegevens in. Dit kost u niet meer dan vijf minuten.

Background pattern

3. Testen

Ga met uw orderbevestiging naar de testlocatie. De uitslag ontvangt u via e-mail en sms, binnen één uur na testen.

Corona sneltest

Er is steeds meer vraag naar sneltests om een besmetting met het coronavirus uit te sluiten of vast te stellen. Vooral voor bedrijven kan het veel invloed hebben op de continuïteit en hoge kosten met zich meebrengen wanneer meerdere medewerkers thuis moeten blijven in afwachting van de uitslag van hun coronatest. Een sneltest biedt dan mogelijk de oplossing.

Met een corona sneltest kan binnen 1 uur worden aangetoond of iemand besmet is met Covid-19. In enkele gevallen kan het langer duren voordat de uitslag bekend is.

U kan met de sneltest NIET op reis gaan naar het buitenland. Dit is enkel mogelijk als u de Pcr test afneemt.
Na betaling ontvangt u van ons een uitnodiging op uw mail zodat u naar het lab toe kan gaan om de sneltest af te nemen. Het is een open inloop, u ontvangt GEEN tijdsbevestiging. Zorg ervoor dat het lab geopend is waar u de test wilt laten afnemen. U kan de openingstijden zien onder het kopje " locaties" bij ons op de site.

U kunt hier eenvoudig en snel online een afspraak maken voor afname van een corona sneltest (SARS-COV-2-Rapid Antigen test).

Hoe werkt het?

Op deze website kunt u een afspraak maken voor afname van een corona test. U heeft keuze tussen 2 verschillende vormen van testen; een PCR-RT-test of een SARS-COV-2-Rapid Antigen test (sneltest).

Indien u kiest voor de PCR-RT-test ontvangt u de uitslag binnen 48-72 uur. Deze test is geschikt voor reizigers naar het buitenland. U ontvangt naast de uitslag een officiële non-Covid verklaring, die u dient te tonen als u gaat reizen.

U kan de openingstijden van onze labs bekijken op onze locatie pagina. Zorg ervoor dat u tijdens openingstijden de test laat afnemen. Niet elk lab is de hele dag geopend, kijk dus goed wat uw situatie en testtijd is.

Wanneer u kiest voor een SARS-COV-2-Rapid Antigen test (sneltest) kiest u de dag en de locatie waarop u getest wilt worden. We hebben testlocaties door heel Nederland en u kunt dezelfde of de volgende dag al terecht. De corona sneltest wordt afgenomen door middels een swab een monster uit de neus te halen. Dit monster wordt vermengd met een speciale testvloeistof en vervolgens op de test gedruppeld. Na 1 uur is het resultaat af te lezen. Met deze test is het niet mogelijk om een non-COVID-19 verklaring (benodigd voor reizen naar bepaalde bestemmingen) aan te vragen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een corona sneltest (SARS-COV-2-Rapid Antigen test) bedragen € 109,95 per persoon. De betaling voldoet u veilig en gemakkelijk online met iDeal of credit card op het moment dat u de afspraak voor de test maakt.

Disclaimer

Een corona test biedt nooit 100% zekerheid op een betrouwbaar resultaat. Er is een kleine zogenaamde foutmarge, waarbij de test een vals-negatieve of vals-positieve uitslag kan geven. Aan de uitslag van een test kunt u dan ook geen rechten ontlenen.

Een corona sneltest is minder gevoelig dan een PCR test en meet de aanwezigheid van het virus pas als het virus ruimschoots aanwezig is. Doorgaans is dat 3 tot 5 dagen na besmetting.

Sneltest nu aanvragen

Vraag uw sneltest direct online aan. Binnen één uur ontvangt u de uitslag. U kunt vandaag nog testen.